my jewellery

Webshop van de week: My Jewellery

Wat ik ook op de planning heb staan, bij de webshop My Jewellery slaag ik altijd. Van januari tot december: van de koude wintermaanden tot zomerse temperaturen. Van het bruiloft seizoen tot het festival seizoen, van sieraden en accessoires tot de mooiste outfits. Ik kijk altijd mijn ogen uit bij My Jewellery en daarom is deze webshop deze week de webshop van de week op We Love Webshops!

Iedere keer dat ik het geluidje van mijn mailbox hoor en een nieuwsbrief van My Jewellery hierin aantref maakt mijn hart een sprongetje. Yes, ik ben benieuwd wat ze nu voor leuks hebben. Regelmatig wordt het assortiment aangevuld met nieuwe collectie en items die terug op voorraad zijn. Bomvol inspiratie snuffel ik de My Jewellery webshop weer door en eindig ik altijd met zeker één product in mijn winkelwagentje. De ene keer is het dat fantastische jurkje, waar ik de perfecte schoenen al bij in gedachten heb. De andere keer is het een mooi, subtiel kettinkje dat ik aan mijn bestie zou willen geven.

Het moment dat er een notificatie komt vanuit mijn agenda dat er iets op de planning staat, betekent dat voor mij dat ik weer een reden heb om te shoppen. Een bruiloft van een vriendinnetje, een food festival, een picknick in het park of gezellig naar een pretpark: wat het ook is, een nieuwe outfit, accessoire of sieraad kan én mag altijd. My Jewellery vind ik dan ook voor deze momenten precies wat ik zoek. Stylish, trendy, comfortabel en ware eye catchers.

Met fijne prijsjes en de leukste collectie ever shop ik heel graag bij de My Jewellery webshop. Shop smart and feel great. Shop bij My Jewellery!

my jewellery webshop
my jewellery sieraden
my jewellery tas