Show jouw bruidsschoenen
onder jouw korte trouwjurk

korte trouwjurk

Dit jaar staat voor mij op de planning om in het huwelijksbootje te stappen. Het organiseren van de bruiloft is veel werk, maar wat geniet ik hier van! Ik word ontzettend blij van alle inspiratie die je online kunt opdoen om deze speciale dag nog specialer te maken. De Pinterest borden vliegen me om de oren, waar ik van alles op vast pin. Van decoratie die je kunt vinden om de trouwlocatie nog mooier te maken, tot de mooiste trouwjurken, bruidsschoenen en accessoires.

Op zoek naar de perfecte trouwjurk

In september 2019 trouw ik, en dat betekent dat ik op tijd op zoek wilde naar de perfecte trouwjurk. Geen stress voor mij dat ik niet meteen slaag! Aangezien ik zelf klein ben (lees: 1.60m), ging ik voor een korte trouwjurk. Als de trouwjurk namelijk op de juiste lengte is, lijken mijn benen langer en loop ik niet het risico dat ik nog kleiner oog. Daarbij: een korte trouwjurk is de perfecte combinatie tussen het volgen van tradities en het moderniseren van de bruiloft. I’m in!

Een bijkomend voordeel van de korte trouwjurk is dat je een statement kunt maken met mooie bruidsschoenen. Of dit nu kanten sneakers, witte ballerina’s of het meest fantastische paar pumps is, alles mag en kan!

Doe inspiratie op voor korte trouwjurken

Voor welke jurk ik heb gekozen is nog even een verrassing, maar dat betekent niet dat ik je niet kan inspireren met de mooiste korte trouwjurken die ik online heb gespot. Misschien zit mijn trouwjurk hier tussen, misschien ook niet. Wie weet zit die van jou er wel bij!

korte trouwjurk
korte trouwjurk
korte trouwjurk
korte trouwjurk
korte trouwjurk

Bruidsschoenen als eye catchers

Bij een korte jurk zijn bruidsschoenen echte eye catchers. Vanaf het eerste moment vind ik de juiste schoenen onder een trouwjurk, kort of lang, erg belangrijk. Bij het passen van mijn trouwjurk had ik hele simpele, klassieke pumps aan die perfect kleurde bij de jurk die het uiteindelijk is geworden.

Toch ben ik niet meteen overstag gegaan voor de schoenen. Sterker nog, deze heb ik enkele weken pas besteld. Dit is zo’n 7 maanden na het kopen van dé jurk. Ik was niet verliefd op de schoenen omdat ik ze niet bijzonder genoeg vond. Bij een jurk vol kant en glitters zijn dezelfde kleur schoenen zonder poespas perfect, bij een jurk zonder kant en glitters mogen de schoenen wat mij betreft de show stelen.

Doe inspiratie op voor bijzondere bruidsschoenen

Ook mijn bruidsschoenen houd ik nog even geheim, maar deze speciale schoenen vond ik online en wil ik graag met je delen. Heb je ook een jurk zonder glitters en kant, dan kunnen deze schoenen misschien wel jouw match made in heaven zijn!

bruidsschoenen
bruidsschoenen
bruidsschoenen
bruidsschoenen
bruidsschoenen
bruidsschoenen
bruidsschoenen
bruidsschoenen

Plaats een reactie