Musthave: Maripé buckled booties

Als een kind zo blij was ik toen ik het pakket opende dat hier binnen kwam. Was ik laatst al helemaal hoteldebotel van die prachtige Toral metallic veterlaarsjes (onthoud dit merk!) van Van Arendonk, ze wisten me gewoon weer te verrassen met deze Maripé buckled booties. Twee prachtige kalfsleren laarsjes van mijn geliefde merk Maripé keken me aan en het was love at first sight. De laarsjes hebben een upper van vintage gepoetst leer is een ware eye-catcher met zijn opvallende gespen. Ze passen perfect bij je classic look, maar doen het ook erg goed met een wat meer grungy look. Absolute musthave voor je wintergarderobe dus!

Maripé buckled booties
Maripé buckled booties
Maripé buckled booties
Nieuwsbrief verwijzing - Schoenen

Prijs: €199,99/ Webshop: Van Arendonk / Levertijd: Direct leverbaar / Verzending: gratis

Verder lezen en shoppen?

Wil je meer lezen over fashionable schoenen? Dat kan op onze Schoenenblog — 24/7 bereikbaar om de fijnste inspiratie op te doen en te genieten van al het moois. Onze drie laatste blogartikelen in deze categorie vind je hieronder! Liever meteen shoppen? Je vindt hier onze Schoenen webshops.