Het mooiste houten speelgoed,
hierna wil je nooit meer iets anders…

Nu ik een aantal jaar moeder ben kwam ik laatst tot een conclusie. Er is maar één cadeau wat ik zelf altijd heel graag geef aan kinderen, en dat is mooi houten speelgoed. Kinderen zijn er altijd heel blij mee en -let maar op-, ze spelen er vaak meteen mee. Verder vind ik het fijn dat het gewoon tegen een stootje kan, het is duurzaam (weg plastic troep!) en het gaat vaak jarenlang mee. Omdat mijn meisjes erg van houten speelgoed houden, ging ik op zoek naar een leuk Kerstgeschenk en ontdekte ik een webshop waar ze werkelijk prachtig houten speelgoed verkopen: Petite Amélie. Hier ontwerpen en produceren ze bijzonder houten speelgoed met liefde, en dat zie je er aan af. Prachtige ontwerpen met een eigen karakter, ingetogen kleuren en heel erg mooie details. Alles wordt handgemaakt, is duurzaam en veilig wat dit speelgoed nóg specialer maakt. De prijzen zijn echt vriendelijk en de kwaliteit staat als een huis. Dus zoek jij nog een speciaal cadeau voor onder de Kerstboom dit jaar? Dit zijn onze favorieten uit de shop van Petite Amélie…

Poppenhuis La Maison d’ Amélie

Speelgoedgarage Mon premier Garage

Kaptafeltje Ma première Coiffeuse

Speelgoedkeuken Ma première cuisine

Shop hier meer houten speelgoed
Webshop: Petite Amélie / Levertijd: Direct leverbaarBekijk alles

Plaats een reactie