We Love Wielen

Leuk, handig en mooi!

Dat ik er nooit eerder aan gedacht had. Het begon met een klein experiment om te zien of ik zelf wieltjes onder een drankenkastje kon maken. Ik kwam terecht bij expert Martijn van Zwenkwielen.net. Hier kocht ik 4 wielen en ging aan de slag. Daarna bedacht ik ineens overal wieltjes onder en voor ik het wist stond een aantal meubels ineens op wielen. Mijn salontafel kreeg een stoere look door het gebruik van grote wielen en was super easy te maken, omdat ik de wieltjes en de expander makkelijk in de holle buispoten kon monteren. En verder zette ik op zolder een kast op wielen. Zo kan ik met het verschuiven van deze kast, het kantoor in een handomdraai makkelijk kon omtoveren tot logeerkamer.

Ik ben dus blij met mijn ‘wieltjes’, want schoonmaken wordt een makkie en de kinderen schuiven de stoelen niet meer over mijn mooie vloer. En die stoelen zijn uiteraard uitgerust met een goede rem, zodat de kindjes netjes aan tafel blijven zitten en er niet vandoor gaan. Zie jij ook het nut van wieltjes in, dan is het uitzoeken van het juiste materiaal nog best iets wat aandacht vraagt. In de shop van Zwenkwielen.net kun je aangeven op welke ondergrond je het gaat gebruiken, ga je voor 100% streepvrij op je kwetsbare vloer, kies je voor een rem of niet en zo voorts. Ik zou zeggen, open Pinterest, doe ideeën op en geef je meubels een compleet andere look!

Banner_Blog

Deze heb je nodig

Plaats een reactie