Een plisse rok combineren,
zo doe je dat!

een plisse rok combineren

Een plisse rok combineren, hoe doe je dat nou eigenlijk? Vind jij ze ook zo fantastisch, maar weet jij niet zo goed hoe je de plisse rok moet combineren? Had ik ook. Hier lag ook al een tijdje een prachtige plisse rok in de kast mooi te wezen. Maar hoe ik ‘m nou precies moest dragen vond ik lastig. Daarom zocht ik het voor je uit en stelde ik een lijstje samen met mijn 9 favoriete items die me inspiratie gaven om hem alsnog te dragen. En drie keer raden wat nu mijn favoriete fashion item in mijn kledingkast is? Juist, mijn plisse rok!

Plisse rokken shop je in alle kleuren, stijlen, soorten en maten bij de leukste webshops van dit moment. Wat denk je van My Jewellery, HEMA en Top Vintage? Daar kun je helemaal los gaan met shoppen en altijd de meest fantastische items vinden in alle prijs categorieën. Shoppen maar en geniet ervan!

9 x een plisse rok combineren

Lees ook: