Een plisse rok combineren, zo doe je dat!

een plisse rok combineren

Een plisse rok combineren, hoe doe je dat nou eigenlijk? Vind jij ze ook zo fantastisch, maar weet jij niet zo goed hoe je de plisse rok moet combineren? Had ik ook. Hier lag ook al een tijdje een prachtige plisse rok in de kast mooi te wezen. Maar hoe ik ‘m nou precies moest dragen vond ik lastig. Daarom zocht ik het voor je uit en stelde ik een lijstje samen met mijn 20 favoriete items die me inspiratie gaven om hem alsnog te dragen. En drie keer raden wat nu mijn favoriete fashion item in mijn kledingkast is? Juist, mijn plisse rok!

Een plisse rok combineren, hoe dan?

Het combineren van een plisse rok klinkt heel lastig. Er zijn verschillende modellen – bijvoorbeeld mini, maxi en midi – en verschillende prints. En vooral die printjes in combinatie met het model maakt het heel lastig. Maar het fijne van een mooie plisse rok is juist dat het met alles te combineren valt. In de zomer met fijne zomerse sandaaltjes of teenslippers, in de winter met een paar stoere bikerboots of sneakers. Je draagt een plisse rok het hele jaar door en past altijd in jouw fashion garderobe.

Ideale items wat je bovenop een plisse rok kunt dragen om tot de fijnste fashion combinatie te komen zijn:

  • Een grofgebreide trui
  • Een fijn effen t-shirt zonder print
  • Een blouse
  • Boho items met franjes en touwtjes

Kies bij deze te combineren items juist voor de natuurlijke tinten zoals wit, zwart, bruin, donkergroen en beige. Dan zit je sowieso goed!

Items waar ik het niet zo snel mee zou combineren is bijvoorbeeld met een sweater. Dan zoek je ontzettend de uitersten op van verschillende stijlen – en ongetwijfeld kom je ermee weg – maar het is geen veilige keuze.

Waar shop ik een plisse rok?

Plisse rokken shop je in alle kleuren, stijlen, soorten en maten bij de leukste webshops van dit moment. Wat denk je van My JewelleryHEMA en Top Vintage? Daar kun je helemaal los gaan met shoppen en altijd de meest fantastische items vinden in alle prijs categorieën. Shoppen maar en geniet ervan!

1 gedachte over “Een plisse rok combineren, zo doe je dat!”

Plaats een reactie