Deze Obsessive lingerie wil je hebben!

Je kunt nooit genoeg lingerie in je kast hebben liggen! Daarom kies ik ervoor om regelmatig een nieuw lingeriesetje aan te schaffen. Een van mijn favoriete merken is Obsessive, dat niet alleen van goede kwaliteit is, maar ook betaalbaar. De beha’s, slips, babydolls, body’s en meer zijn sexy en spannend, en geven mij de garantie op een wel erg gezellig avondje met mijn partner.

Het allerleukste is natuurlijk als je de mooiste en meest sexy lingerie kunt scoren voor een fijn prijsje. En dat kan vanaf vandaag weer bij Christine le Duc. Vanaf vrijdag 3 mei tot en met maandag 6 mei shop je twee stuks Obsessive Lingerie voor de prijs van één. Het goedkoopste item is gratis en wordt automatisch in jouw winkelmandje verrekent. De korting is niet geldig op afgeprijsde items, aangezien dit al zo’n goede deal is.

De actie is voor mij het startpunt om toch die Obsessive lingerie collectie nog een keer door te speuren naar de leukste items. Mijn favorieten? Die vind je hieronder!

Alle Obsessive lingerie 2 voor 1 bij Christine le Duc